Waarom werken met Hybridesk?

Hybridesk is dé ideale online werkplek en speciaal ontwikkeld door Minder Druk voor werknemers en bedrijven die meer uit hun kostbare tijd willen halen. 

 • Brits onderzoek wijst uit dat een werknemer bij een 8-urige werkdag gemiddeld maar 2,53 uur efficiënt werkt
 • Uit onderzoek blijkt dat meer dan 60 procent van de kantoorwerkers vindt dat ze hun werk niet altijd goed genoeg kunnen uitvoeren omdat ze de benodigde informatie niet snel genoeg kunnen vinden of verwerken
 • Volgens een onderzoek van Microsoft zijn wij zo’n 240 uur per jaar aan het zoeken en besteden wij ongeveer 40 dagen aan het opnieuw doen van wat we vergeten zijn

 • Al jouw Microsoft 365 apps, taken, notities, bestanden en projecten in 1 overzicht binnen maximaal 2 klikken bereikbaar
 • Op kantoor, thuis en onderweg dezelfde interface op ieder apparaat/Hybridesk wordt gebouwd in SharePoint binnen het Microsoft 365 ecosysteem, je hebt geen ander platform nodig
 • Ingericht door Minder Druk op basis van de meest recente inzichten op het gebied van timemanagement en productiviteit

Grote bedrijven als de ArtEZ hogeschool voor de kunsten, de Bibliotheek Enschede, terStal en Rolight ervaren inmiddels de kracht en eenvoud van het werken met Hybridesk.

De 6 grootste voordelen:

Hybridesk

1. Slimmer hybride werken

Hybridesk helpt werknemers en bedrijven met het slimmer organiseren van werk en werkprocessen. Een integrale Microsoft 365 oplossing waarin de gebruiker en de manier van efficiënt (samen)werken en communiceren centraal staat. 

Werk slimmer met de Microsoft 365-apps vanuit 1 overzichtelijke digitale werkplek. Vanuit elke browser op ieder apparaat beschikbaar, waar je ook bent.

Hybridesk

2. Meer overzicht, nooit meer zoeken

Met de superslimme online werkplekken van Hybridesk heb je al jouw Microsoft 365 apps, taken, notities, bestanden en projecten in 1 overzicht binnen maximaal 2 klikken bereikbaar.

Je werkt efficiënter met meer routine door een vaste en doordachte workflow. Je wordt minder afgeleid, hebt meer focus en daardoor meer werkplezier.

Hybridesk

3. Meer tijd, minder kosten

Werkstress is beroepsziekte nummer één in Nederland. 35% van de werknemers geeft aan dat werkdruk/werkstress de reden is voor de in totaal 11 miljoen verzuimdagen. De kosten zijn inmiddels opgelopen tot 3,1 miljard euro per jaar, de kosten per persoon stegen van 8.100 euro in 2017 naar 9.100 euro in 2018 (onderzoek Werkgevers Enquête Arbeid van TNO en de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden 2018-2019). Met Hybridesk neemt de efficiëntie toe en wordt de werkdruk drastisch verlaagd.
Hybridesk

4. Volledig op maat

Alle online werkplekken worden op maat ontworpen vanuit de gebruiker met als doel de drukte te beperken, meer overzicht en meer tijd te creëren voor de belangrijkere zaken. Natuurlijk in jouw eigen huisstijl.

Hybridesk kijkt samen met jou of jouw bedrijf naar wat er nodig is om de communicatie te verbeteren en de productiviteit, het werkplezier en het rendement te verhogen en past de werkplek daar volledig op aan. Waar loop je nu tegen aan? Wat heb je nodig om jouw werk beter / optimaal uit te kunnen voeren? Welke processen liggen daaronder, welke apps heb je daarvoor nodig en hoe ga je die gebruiken?

Hybridesk stopt pas wanneer een klant helemaal tevreden is en geeft na oplevering alle tools mee die nodig zijn om de werkplek zelf aan te passen en te onderhouden.

De Hybridesk Persoonlijke online werkplek bouw je zelf in een uur met de glasheldere online cursus.

Hybridesk Bibliotheek Enschede

5. Betaalbaar, geen dure abonnementen

Hybridesk werkt, in tegenstelling tot veel ander intranet-aanbieders niet met dure abonnementen per gebruiker. Je betaalt alleen 1 bedrag. Voor de cursus Persoonlijke online werkplek geldt een 100% niet-goed-geld-terug-garantie, voor de online werkplek voor bedrijven betaal je pas wanneer je echt helemaal tevreden bent. Je loopt dus geen enkel risico.

Onlin cursus en community Minder Druk

6. Unieke ondersteuning

Als een Hybridesk werkplek wordt opgeleverd begint het eigenlijk pas.

Alle gebruikers krijgen om die reden standaard onbeperkt toegang tot de Minder Druk online cursus over het optimale gebruik van jullie nieuwe werkplek.

Wat je krijgt:

 • Alle nodige informatie over de online werkplek
 • Glasheldere video-instructie over het onderhoud en beheer
 • Instructie over het slimmer werken met de belangrijkste Microsoft 365 apps
 • Richtlijnen voor het maken van afspraken over optimaal samenwerken
 • Antwoord op al jouw vragen in de community

Een uniek totaalpakket voor de borging van een goede implementatie.

Om de productiviteit te boosten krijgen alle Hybridesk gebruikers ook standaard korting op alle online cursussen van Minder Druk.

Demo aanvragen?

Maak een geheel vrijblijvende afspraak om live te ervaren wat Hybridesk voor jou of voor jouw bedrijf kan betekenen