Online werkplek basic

Voor kleine bedrijven.

Makkelijker communiceren, meer overzicht, nooit meer zoeken naar informatie, minder afleiding, meer productiviteit, minder druk en meer werkplezier.

Een integrale online oplossing voor jouw bedrijf op maat waarin de medewerker en de manier van optimaal samenwerken centraal staat. Op elk apparaat, waar je ook bent.

 • Nooit meer zoeken naar informatie
 • Alles binnen 2 klikken beschikbaar
 • Vormgeving aanpasbaar aan huisstijl   
 • Makkelijker en sneller communiceren                
 • Op alle devices en platforms in sync               
 • Eenmalige kosten, geen abonnementen           
 • Instructie gebruik Intranet en apps
 • Live presentatie / toelichting
 • Heldere video-instructie

Online werkplek premium

Voor grote bedrijven.

Makkelijker communiceren, meer overzicht, nooit meer zoeken naar informatie, minder afleiding, meer productiviteit, minder druk en meer werkplezier.

Een integrale online oplossing voor bedrijven met meerdere afdelingen op maat waarin de medewerker en de manier van optimaal samenwerken centraal staat. Op elk apparaat, waar je ook bent. 

 • Workshop Minder Druk op je werk
 • Nooit meer zoeken naar informatie
 • Alles binnen 2 klikken beschikbaar
 • Vormgeving aanpasbaar aan huisstijl                 
 • Op alle devices en platforms in sync               
 • Eenmalige kosten, geen abonnementen           
 • Corporate portal (hub)          
 • Teamsites per afdeling 
 • 2 maanden online support          
 • Instructie gebruik Intranet en apps
 • Live presentatie / toelichting
 • Heldere video-instructie

Alles wat je nodig hebt onder een dak

Persoonlijke startpagina

Al jouw vertrouwde Microsoft 365 apps + gepersonaliseerd nieuws + belangrijke links vanuit elke browser direct bereikbaar en onderling met elkaar in verbinding. Optimaal ingericht volgens de allerlaatste inzichten in productiever werken. Geheel in jullie eigen huisstijl.

Documenten en apps

Al jouw bestanden en gedeelde bestanden veilig centraal opgeslagen en binnen 2 klikken bereikbaar. Informatie vinden en samenwerken aan bestanden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Nieuws en bedrijfsinformatie

Iedereen altijd op de hoogte met laatste nieuws en volledige transparantie met alle informatie over jouw bedrijf inclusief tips van Minder Druk over slimmer (samen)werken.

Smoelenboek

Al jouw collega's in een helder overzicht. Communiceer direct en zie aan welke documenten je het laatst hebt samengewerkt, pak de draad meteen weer op waar je gebleven bent.

Aankomende gebeurtenissen

Alle aankomende gebeurtenissen inzichtelijk, nooit meer iets belangrijks vergeten.

Community

Een eigen community voor meer onderlinge verbondenheid binnen jouw organisatie.

Veelgestelde vragen over de online werkplek voor bedrijven

Hoe ziet het traject eruit?

Wij maken een afspraak om te inventariseren waar jij of jouw bedrijf het meest bij gebaat is. Vervolgens wordt de nodige informatie opgevraagd (o.a. wensen, informatie over het bedrijf, de structuur / inrichting van afdelingen en de huisstijl). Met die informatie wordt de online werkplek / het intranet gebouwd. Hoofdgebruikers krijgen toegang voor feedback en wordt het waar nodig bijgesteld. Bij de intranet omgevingen krijgen alle medewerkers een live-demonstratie en wordt het binnen de organisatie uitgerold. Daarna is er voldoende tijd voor nadere bijstelling / toelichting.

Om de transitie zo soepel mogelijk te laten verlopen krijgen alle gebruikers toegang tot de ledenomgeving van Minder Druk met alle nodige informatie over de werkomgeving. Ook kunnen zij antwoorden vinden op vragen en vragen stellen in de community.

Betalen doe je achteraf en pas wanneer je helemaal tevreden bent.

Hoe lang duurt het?

De gemiddelde tijd tussen het aannemen van de opdracht en het uitrollen is 2 maanden. Bij meer complexe organisaties kan het iets langer duren.

Wat als ik niet tevreden ben?

Bij Hybridesk staat klanttevredenheid voorop. Hybridesk is pas tevreden als jij dat bent en om die reden geldt voor alle producten een 100% tevredenheidsgarantie.
Niet goed? Niet betalen! Je loopt dus geen enkel risico.

Zijn er verborgen kosten?

Nee. De prijs is all in, geen gedoe met uurtje factuurtje of abonnementen waar je aan vastzit. De prijs is ook inclusief de voorgesprekken en de instructie. Het enige waar je wel zelf voor moet zorgen is een Microsoft 365 account voor alle gebruikers.

Moet de hele manier van werken worden aangepast?

Je kunt je werk uitvoeren zoals je dat altijd al gedaan hebt met de vertrouwde apps van Microsoft 365, alleen slimmer en beter. Je hebt alleen veel meer overzicht, minder afleiding, kunt sneller schakelen, makkelijker samenwerken en alle apps en bestanden zijn makkelijk binnen maximaal 2 klikken bereikbaar. Je hebt ook op alle apparaten altijd en overal dezelfde interface wat ideaal is bij o.a. het hybride werken.

Moet ik iets op mijn computer installeren?

Nee, omdat je in de browser werkt vanuit de cloud, alle Microsoft 365 apps en documenten zijn daar beschikbaar. Voor de telefoon zijn er voor Apple en Android handige apps beschikbaar.

Ik werk met Apple, werkt dat daar ook op?

Ja, omdat je standaard werkt vanuit de browser, het maakt daarbij niet uit welk platform of apparaat je gebruikt. Voor de telefoon zijn er eventueel ook apps beschikbaar in de app stores.

Hoe zit dat met ondersteuning bij implementatie?

Als een Hybridesk persoonlijke werkplek of intelligent intranet wordt opgeleverd begint het eigenlijk pas. Alle gebruikers krijgen om die reden standaard onbeperkt toegang tot de Minder Druk online cursussen over het optimale gebruik van jullie nieuwe online werkplek / intelligente intranet.

Wat je krijgt:
- Informatie over de online werkplek / het intelligente intranet
- Glasheldere video-instructie over het onderhoud en beheer
- Instructie over het slimmer werken met de belangrijkste Microsoft 365 apps
- Richtlijnen voor het maken van afspraken over optimaal samenwerken
- Antwoord op al jouw vragen in de community

Een uniek totaalpakket voor de borging van een goede implementatie.

Om de productiviteit te boosten krijgen gebruikers ook standaard 20% korting op alle online cursussen van Minder Druk.

Live ervaren?

Vraag een gratis demo aan