Enkele voorbeelden van Hybridesk online werkplekken

Persoonlijke online werkplek

Persoonlijke online werkplek in Microsoft 365

Deze persoonlijke werkplek is volledig ingericht naar de persoonlijke behoeften van Davy de Wit. Alle projecten, apps, aantekeningen, documenten en belangrijke links zijn helder geordend en binnen 2 klikken bereikbaar. Er is gekozen voor een clean user interface die rust uitstraalt.

Omdat deze omgeving overal en op alle devices hetzelfde is maakt het niet uit waar of wanneer je werkt. Je hebt alles altijd op dezelfde plek en je kunt volledig afleidingsvrij werken vanuit de browser. Geen losse openstaande apps of documenten meer, maar alles binnen 1 omgeving en alles met elkaar in verbinding. De volgorde van de hoofdnavigatie is volledig afgestemd op de persoonlijke workflow en door de consistentie is er meer routine.

Het bijzondere van deze omgeving is dat je deze helemaal zelf bouwt met de online cursus: glasheldere instructie en in een uur klaar, geen voorkennis noodzakelijk.

Hybridesk ArtEZ

Digitale leer- en werkomgeving ArtEZ Hogeschool voor de kunsten

In deze digitale leer- en werkomgeving voor de ArtEZ Popacademie kunnen studenten en docenten alle studie-informatie, onderwijsbeschrijvingen, lesmateriaal, eigen notities en nodige Microsoft 365 apps binnen 2 klikken vinden. Alles op 1 plek en te bereiken op alle apparaten. Om de onderlinge samenwerking te bevorderen zijn er gepersonaliseerde koppelingen gemaakt naar alle Teams en klasnotitieboeken.

Hybridesk Bibliotheek Enschede

Intelligent intranet Bibliotheek Enschede

Dit intelligente intranet is gebouwd voor de bibliotheek Enschede met 6 locaties en in totaal 9 afdelingen. Dit intranet heeft als doel de communicatie binnen het bedrijf te verbeteren, de onderlinge communicatie tussen medewerkers te optimaliseren en werkprocessen te uniformeren / stroomlijnen. Het intranet heeft een overkoepelende Hub-site voor de algemene informatie voor alle locaties met toegang tot alle persoonlijke apps en documenten met daaronder teamsites per locatie / afdeling. De navigatie is volledig gepersonaliseerd: medewerkers zien alleen datgene wat voor hen relevant is en waar zij toegang toe hebben. 

Hybridesk Rolight

Intelligent intranet Rolight

Dit intelligente intranet is gebouw voor Rolight. Rolight is een bedrijf met 10 afdelingen, gespecialiseerd is in het leveren van technisch hoogwaardige apparatuur op het gebied van licht, geluid en video. Dit intranet heeft als doel de transparantie en communicatie binnen het bedrijf te verbeteren, de onderlinge communicatie tussen medewerkers te optimaliseren en werkprocessen te uniformeren / stroomlijnen. Het intranet heeft een Hub-site voor de algemene informatie, aankomende gebeurtenissen, een gemeenschappelijke agenda, een community-platform, een prikbord en toegang tot alle persoonlijke apps en documenten met daaronder teamsites per afdeling. Alle medewerkers hebben toegang tot de Minder Druk online cursus met informatie over het onderhouden van deze werkplek, instructie over het slimmer werken met de belangrijkste Microsoft 365 apps en heldere richtlijnen voor het maken van afspraken over optimaal samenwerken.

Ook voor jou of jouw bedrijf?

Vraag nu een gratis demo aan