Enkele ervaringen van Hybridesk gebruikers

"Een ‘WOW’-moment toen we inzicht kregen in alle mogelijkheden die onze nieuwe online werkplek in Microsoft 365 ons biedt en wat we allemaal anders kunnen doen om efficiënter en sneller te werken. Davy had op alle twijfel-vragen over het programma een antwoord waardoor de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Wij zijn er klaar voor!"
Patty Rademakers
Patty Rademaker - Adviseur Marketing & Communicatie de Bibliotheek Enschede

"Davy de Wit heeft met de workshops, trajecten, online cursussen en online werkplekken een unieke combinatie gevonden om leidinggevenden en teams écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk."

Pascal Jonkers
Pascal Jonkers - Directeur Atricom

"Een tastbare versie van een online werkomgeving waarin de gebruiker centraal staat en niet het systeem." 

Hamza Ghzili
Hamza Ghzili - Projectadviseur Rolight

"Een user-interface die alle losse management tools combineert. En aanvoelt als die ene app die je altijd zocht: rustgevend, overzichtelijk en binnen 2 klikken ben je waar je moet zijn."

Peter Leutscher
Peter Leutscher - ArtEZ hogeschool voor de kunsten

"Van tien clicks tot het vinden van het juiste document ben ik naar een omgeving gegaan waarbij ik snel ben waar ik moet zijn, maar ook met de minste afleiding. Ik begin mijn dag nu effectiever door te starten vanuit mijn online werkplek in Microsoft 365. Ik ben heel erg blij dat ik kan starten met mijn nieuwe manier van werken!"

Rosalie Meijer
Rosalie Meijer - Secretaris Kwaliteitsafspraken Conservatorium Enschede

Klanten over Minder Druk

"De waan van de dag, wie vecht er niet tegen? Ik deed dat ook, totdat ik van Davy de handvatten kreeg om het anders te doen.

Als je ook het gevoel hebt dat je altijd tijd tekort komt en teveel tijd kwijt bent aan de verkeerde dingen, zoek contact met Davy, ik kan bevestigen dat zijn kennis en ervaring met efficiënt werken en tijd besparen "jaw dropping" is!

Michiel Leijzer
Michiel Leijzer - Business Controller en kwaliteitsmanager Mulder Vastgoedonderhoud B.V.

"WAANZINNIG!!!! Wat een ontzettend goede online cursussen; helder/verhelderend, to the point, inzichtgevend, wetenschappelijk, geen wazig soft gedoe, analytische oriëntatie, actueel gericht in dit tijdsgewricht, herkenbaar, confronterend, en zo kan ik nog wel ff doorgaan.....Complimenten dus!"

Rene Engel
René Engel - ArtEZ

"De workshops van Davy zijn een aanrader voor iedereen die voor zijn gevoel meer plannen heeft dan tijd. Op een leuke en persoonlijke manier geeft hij in korte tijd veel tips die makkelijk en praktisch toepasbaar zijn. Ik heb er echt iets aan gehad!"

Inge de Vries
Inge de Vries - Eigenaar Andere Kijk

"Davy maakt me bewust in het structureren en focussen van de dag op een inspirerende manier. De verbinding vervolgens met de app's en tools is geweldig. Dat motiveert om er per direct mee aan de gang te gaan."

Maurits Jansen
Maurits Jansen - Mulder Vastgoed

"Davy heeft voor ons op twee edities van de Dag van het Werkplezier een workshop verzorgd rondom het efficiënt omgaan met tijd. Je zou Davy gerust een tijdfreak kunnen noemen. We hebben hem ervaren als een gepassioneerde man die enorm gedegen te werk gaat. Hij kan je helpen bij het efficiënt inrichten van je werk zodat je minder tijd kwijt bent met onzin en meer tijd over hebt voor zaken die er echt toe doen."

Ferry de Wit
Ferry de Wit - Initiator Dag van het Werkplezier