Ervaar de kracht en eenvoud van het werken met Hybridesk 

Davy de Wit

Vraag een gratis en geheel vrijblijvende demo aan om live te ervaren wat Hybridesk voor jou of jouw bedrijf kan betekenen op het gebied van het drastisch verlagen van de werkdruk, het creëren van overzicht en het optimaliseren van het werkplezier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.


Wow!
"Een ‘WOW’-moment toen we inzicht kregen in alle mogelijkheden die ons nieuwe intelligente intranet ons biedt en wat we allemaal anders kunnen doen om efficiënter en sneller te werken. Hybridesk had op alle twijfel-vragen over het programma een antwoord waardoor de twijfel als sneeuw voor de zon verdween. Wij zijn er klaar voor!"
Patty Rademakers
Patty Rademaker - Adviseur Marketing & Communicatie de Bibliotheek Enschede

Optimale workflow

"In één uur heb ik met Davy de Wit de basis gelegd voor een nieuwe, optimale workflow. Samen hebben we gekeken naar hoe ik mijn persoonlijke Hybridesk online werkomgeving zo efficiënt mogelijk kon indelen. Van tien clicks tot het vinden van het juiste document ben ik naar een omgeving gegaan waarbij ik snel ben waar ik moet zijn, maar ook met de minste afleiding. Ik begin mijn dag nu effectiever door te starten vanuit mijn optimale online werkomgeving in Microsoft 365. Ik ben heel erg blij dat ik door deze sessie kan starten met mijn nieuwe manier van werken!"

Rosalie Meijer

Rosalie Meijer - Secretaris Kwaliteitsafspraken Conservatorium Enschede

Aanbevolen

"Davy de Wit heeft met zijn Minder Druk academie, workshops, coachings, persoonlijke online werkplekken en intelligente intranet-oplossingen in SharePoint / Microsoft 365 een unieke combinatie gevonden om werknemers en bedrijven écht te helpen met het optimaliseren van dagelijkse werkprocessen en het verminderen van de werkdruk. Ik beveel Hybridesk aan namens Atricom en ben blij met onze samenwerking."

Pascal Jonkers

Pascal Jonkers - Directeur Atricom